0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Jasmin-Ann
  • Info
  • Repertoire

Biografie Jasmin-Ann

Jasmin-Ann heet in het dagelijks leven Jasmijn Hendriks en komt uit Soest. Ze is een zangeres /singer songwriter. In 2019 is zij afgestudeerd aan muziekopleiding Het Pact in hoofdvak zang en nu ligt de muzikale wereld aan haar voeten.

Zangeres boeken of inhuren

Naast haar zangcarriere is zij tevens songwriter en geeft les als zangeres. De treed zowel solo als met een vaste gitarist op en haar repertoire is pop/soul/R&B. Bekijk een deel van haar repertoirelijst.

Boek een artiest

In januari 2020 deed Jasmijn mee aan de blind auditions van TVOH en rapper Lil Kleine drukte toen voor haar. Alhoewel ze ruim 72% van de thuisstemmers aan haar zijde wist, moest ze het helaas toch in de battles afleggen tegen haar opponent.

Ook in het tv programma All Together Now deed ze ervaring op.

Jasmin-Ann boeken voor scherpste gage

Jasmijn is met haar repertoire zeer geschikt voor recepties, bruiloftceremonies, bruiloften, privéfeesten of bv op een terras bij een restaurant. Ze heeft een eigen geluidsinstallatie en desnoods word ze begeleid door een eigen geluidsman.

Liar – Camila Cabello
Aint no Sunshine – Bill Withers
God is a women – Ariana Grande
Jolene – Dolly Parton
Billie Jean – Michael Jackson
Duurt te lang – Davina Michelle
If i aint got you – Alicia Keys
Blow your mind – Dua Lipa
You know im no good – Amy Winehouse
I wanna dance with somebody – Whitney Houston
Crazy – Charles Barknley
At Last – Etta James
I cant help falling in love – Elvis Presley
Treasure – Bruno Mars

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jasmin-Ann boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie