0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jasmin-Ann
  • Info
  • Repertoire

Biografie Jasmin-Ann

Jasmin-Ann heet in het dagelijks leven Jasmijn Hendriks en komt uit Soest. Ze is een zangeres /singer songwriter. In 2019 is zij afgestudeerd aan muziekopleiding Het Pact in hoofdvak zang en nu ligt de muzikale wereld aan haar voeten.

Zangeres boeken of inhuren

Naast haar zangcarriere is zij tevens songwriter en geeft les als zangeres. De treed zowel solo als met een vaste gitarist op en haar repertoire is pop/soul/R&B. Bekijk een deel van haar repertoirelijst.

Boek een artiest

In januari 2020 deed Jasmijn mee aan de blind auditions van TVOH en rapper Lil Kleine drukte toen voor haar. Alhoewel ze ruim 72% van de thuisstemmers aan haar zijde wist, moest ze het helaas toch in de battles afleggen tegen haar opponent.

Ook in het tv programma All Together Now deed ze ervaring op.

Jasmin-Ann boeken voor scherpste gage

Jasmijn is met haar repertoire zeer geschikt voor recepties, bruiloftceremonies, bruiloften, privéfeesten of bv op een terras bij een restaurant. Ze heeft een eigen geluidsinstallatie en desnoods word ze begeleid door een eigen geluidsman.

Liar – Camila Cabello
Aint no Sunshine – Bill Withers
God is a women – Ariana Grande
Jolene – Dolly Parton
Billie Jean – Michael Jackson
Duurt te lang – Davina Michelle
If i aint got you – Alicia Keys
Blow your mind – Dua Lipa
You know im no good – Amy Winehouse
I wanna dance with somebody – Whitney Houston
Crazy – Charles Barknley
At Last – Etta James
I cant help falling in love – Elvis Presley
Treasure – Bruno Mars

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jasmin-Ann boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties