0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Danny Lit

Biografie Danny Lit

Met de Feest actThe Cooldown Cafébekend van de hits “Hey Baby” (uh ah) en “Met z’n alle” waar Danny de leadzanger / Après-ski zanger van was zijn er natuurlijk nog meer unieke locatie’s bijgekomen zoals Ahoy, Dutch valley, Brabanthallen en veel grote en mooie buiten evenementen.

Al meer dan 10 jaar feest!

Danny maakt gebruik van uptempo muziek er worden veel eigen remixen gebruikt waaronder “ik ben je prooi” “dromen zijn bedrog” “verlangen” en vele anderen. Hierdoor krijgt Danny steeds meer de naam als “feest zanger” / “apres ski zanger” Al meer dan 10 jaar worden er geweldige orkestbanden gemaakt voor Danny, mede daarom is zijn show opzwepend en uniek in zijn soort.

Danny Lit boeken tegen het scherpste tarief

Zijn feesthits zijn o.a. te beluisteren op de Après-ski Ski hut cd, Après-ski safari, Après-ski feest, Hollandse indrinkers, I love Après-ski en natuurlijk op zijn eigen albums.
Gerelateerde Feestartiesten op Burolivemuziek:

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Danny Lit boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties