0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
TikTok Tammo

Biografie TikTok Tammo

Met ruim 75 duizend likes, 95 duizend volgers op facebook en ruim 10 duizend abonnee’s op Youtube is Johannes in korte tijd zeer populair geworden als TikTok Tammo. Met name zijn “dikke bak met bietn” track was een grote hit.

Zanger boeken of inhuren

Zijn laatste nummer heet Lente in Grunn. Het mag duidelijk zijn; Tammo komt uit Groningen. Hij werd in eerste instantie bekend om zijn korte filmpjes waarin hij een boegbeeld is voor de Groningse taal.

Boek TikTok Tammo

Als één van het duo The Given Horse, die helaas afgelopen jaar gestopt is, heeft Johannes veel ervaring op het podium opgedaan. En nu gaat hij het alleen doen. Met een heerlijke gezellige show.

Artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

Hij heeft achter de schermen hard gewerkt aan een mooie show. Speciaal voor een feesttent of bedrijfsfeest. Een show om keihard te hossen, rocken, beuken en springen. Mee te zingen en absoluut om mee te lachen.

Boek een zanger

Kom maar op als je durft en laat Tammo de boel maar op stelten zetten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je TikTok Tammo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties