0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dario

Biografie Dario

Dario Kreuger werd geboren op 30 december 1963 te Amsterdam en startte zijn zang carrière reeds op 21- jarige leeftijd.
Op de diverse talentenjachten was hij steeds zeer succesvol en dit maakte voor hem de weg vrij om in 1996 de stap als professioneel zanger te maken.

Bekende feestzangers boeken of inhuren

Zij repertoire bestaat uit o.a. gezellige Nederlands- en Engelstalige songs van persoonlijke arrangementen, die herkenbaar zijn voor het grote publiek.
Een repertoirelijst met liedjes die iedereen naar hartelust kan meezingen.
”De ideale mix tussen André Hazes en René Froger” (De Telegraaf).

Heineken Music Hall en Real life soap

Dario maakte een real life soap bij SBS6 en ging daarna in 2007 de Heineken Music Hal in voor een mega concert. Dit was het begin van een nieuw tijdperk met eigen nummers als ‘Je hoeft me niet te zeggen’ en ‘Laat me leven zoals ik ben’. Inmiddels heeft Dario al 5 albums, 3 dvd’s en vele singles uitgebracht.

In 2010 gaf Dario een concert in Claus Event Center te Hoofddorp ter gelegenheid van zijn 25 jaar artiest zijn.
In al deze jaren heeft Dario vele duets gezongen met artiesten als Imca Marina, George Baker, Jan Vayne, Suger Lee Hooper en Deff Rhymz.

Andere feestzangers is hetzelfde genre zijn bv;
John West
Pascal Redeker
Addie Timmermans

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dario boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties