0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dries Roelvink

Biografie Dries Roelvink

Dries is een Amsterdamse zanger, geboren op 1 januari 1959, met voornamelijk Nederlands repertoire en eigen nummers. Omdat hij geboren werd en opgroeide in de Jordaan kreeg hij als kind veel mee van de traditie van het Jordaanlied.

Bekende zangers en zangeressen boeken of inhuren

Nadat Dries eerst profvoetballer was bij Ajax 1 won hij een talentenjacht in een cafe op het Rembrandtplein te Amsterdam en stortte zich daarna volledig op het zingen.

Volksartiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

De afgelopen jaren is hij uitgegroeid tot een TV personality, zo verscheen hij o.a. in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, en DWDD.

Nederlandstalige zangers boeken of inhuren

Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs.

Dries Roelvink boeken voor scherpste gage

Naast zanger, schrijver en auteur is Dries ook acteur. Hij speelde zichzelf in de speelfilm : “ I love Dries” van producent Tom Six.

Wellicht ben je op zoek naar deze Nederlandstalige zangers;
Nielson
Danny de Munk
Glennis Grace
Frans Duyts

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dries Roelvink boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties