0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Christianne

Biografie Christianne

Deze zangeres brengt een spetterend en interactief optreden met haar zwoele mooie stem, ideaal als opzweper voor uw evenement.
Ze heeft een heel eigen stemgeluid waar kracht en passie in te horen is, hiermee zal ze snel de gevoelige snaar bij uw gasten weten te raken.

Repertoire

Actuele top 40 nummers, disco hits uit de 70’s en 80’s, dance klassiekers en zelfs feestmuziek, Christianne zingt het allemaal.
En ook haar single ‘omarm de zon’ is zeker de moeite waard om een keer gehoord te hebben. Met haar krachtige stem zal ze al deze nummers op haar manier tot recht laten komen. Hierin word ze bijgestaan door een professionele geluidstechnicus.

Flexibel inzetbaar

Voor uw opening of zakelijke bijeenkomst, gala of bedrijfsuitje. Telkens weer zal zij de juiste toon weten te zetten. Hiervoor heeft zij een adembenemend easy-listening programma samengesteld.
Een romantisch repertoire voor de ceremonie, de perfecte sfeer tijdens de receptie, een muzikale omlijsting tijdens het diner-dansant of als artiest tijdens de feestavond. Mag het wat minder uitbundig? Ook daarvoor heeft zij een exclusief dinerprogramma voor de perfecte muzikale omlijsting.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Christianne boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties