0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Pleun Bierbooms

Biografie Pleun Bierbooms

De nog maar 18-jarige Pleun Bierbooms wint het zevende seizoen van The Voice of Holland. In een zinderende finale  tegen Vinchenzo, Isabel en Thijs gemakkelijk achter zich. Coach Waylon is bijzonder trots op de winnares.

Zangeres boeken of inhuren

Dat ze veel podiumervaring heeft blijkt wel tijdens haar Blind Auditions waar ze het nummer van Adele “Million Years Ago” zingt. Met maar liefst alle vier de stoelen omgedraaid, was het prijsschieten voor Pleun na haar auditie. Uiteindelijk koos ze voor Waylon, die haar coachte richting de eindstreep.

TVOH

The Battle tegen Jane wist ze te winnen, dus zagen we Pleun terug in The Knockouts. Hier zong ze op een overtuigende manier ‘Don’t Be So Shy’ van Imany.
Guus Meeuwis noemde Pleun optredens zelfs foutloos. De live shows won ze daarna erg overtuigend.

Pleun Bierbooms boeken voor scherpste gage

Als winnares van The Voice Of Holland 2017 en met een platencontract op zak staat Pleun aan het begin van een spetterende carrière in de muziek!

Meer The Voice Of Holland:

Miss Montreal
Iris Kroes
Maan
Romy Monteiro
Raffaëla Paton

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pleun Bierbooms boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties