0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Edgar Burgos (Trafassi Solo)

Biografie “Trafassiman” Edgar Burgos

Edgar Burgos (Trafassi Solo) is de lead zanger van Trafassi. Hij is de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.

Hits

Zullen we maar weer een potje dansen, Kleine wasjes, grote wasjes…wie kent ze niet !!. Die lekkere meezingers en mee dansers van Trafassi. Allemaal gezongen door Edgar Burgos.Ze komen allemaal voorbij tijdens dit spetterende optreden.

Stilzitten is geen optie!

Elk optreden van Edgar Burgos ontaardt in een swingende, tropische happening. Daar moet je een bedrijfszekere (was)machine voor hebben!

Trafassiman boeken tegen de scherpste prijs!

Een heerlijke act om lekker op te bewegen…je kan gewoon niet anders..

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Edgar Burgos (Trafassi Solo) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties