0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Trafassi

Biografie Trafassi

Trafassi is misschien wel de bekendste Caribische band van NL.  De coverband rond zanger-percussionist Edgar ‘Bugru’ Burgos.
Trafassi speelt een mengeling van Caribische stijlen, top 40-hits en eigen materiaal.

salsa en latin band boeken of inhuren

Scoorden een grote hit met “Wasmasjien” welke in 1985 ruim 8 weken in de Nederlandse Top40 stond en de 10e plaats als hoogste notering had.

Voordelig een coverband boeken

Zowel in de jaren ’80 als ’90 was Trafassi de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland. In 2010 deed de band een theatertournee ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum.

Tropische muziek voor feest en bruiloft

De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes.

Trafassi boeken tegen de scherpste prijs

Meer tropische verrassingen op Burolivemuziek.nl:

Latin Band Siembra
Timbazo
Son Asi
Medicamento

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trafassi boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties