0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dizzy Man’s Band 2.0 The Legacy
  • Info
  • Repertoire

Biografie Dizzy Man’s Band 2.0 The Legacy

De terugkeer van Dizzy Man’s Band 2.0 The Legacy op de Nederlandse podia. Deze Nederlandse pretpopgroep uit Zaamdam rondom zanger Jacques Kloes.

Band boeken of inhuren

De band debuteerde in 1970 met het nummer Tickatoo, wat een ‘geleende’ melodielijn had van het nummer “Down on the Corner” van Creedence Clearwater Revival (CCR)

Boek een band of artiest

De eerste grote hit van de band kwam met het, nu nog veel gecoverde nummer, “The Opera”. Het nummer viel op doordat er op een Pavarotti achtige wijze werd gezongen.

Dizzy Man’s Band 2.0 The Legacy boeken

Ook dit nummer was geinspireerd op de muzieklijn van Franz von Suppé. In 1983 viel de band uiteen maar kwamen later nog wel eens bijeen. In 2009 kwam een reeks concerten.

JumboMickey MouseRioThe Show en Mony the phoney, The Opera, Tickatoo, Dizzy on the Rocks, Red

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dizzy Man’s Band 2.0 The Legacy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties