0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Paloma`s

Biografie De Paloma`s

Met De Paloma’s haal je een echte piratenband in huis met 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets feestje te vieren met die gezellige ouderwets herkenbare muziek.

Band boeken of inhuren

De band neemt je met veel plezier terug mee de tijd in naar die gezellige liedjes van weleer. U kent ze vast nog wel; Manke Nelis, Johnny Jordaan, Corry en de Rekels, The Sunstreams en George Baker. Maar vergeet zeker niet Frank Ferrari, The Cats en de Havenzangers.

Boek een coverband

Het is een feest der herkenning om deze coverband te horen en zien spelen. En hun achterhoekse roots zullen ze zeker niet vergeten met hits van Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo.

De Paloma`s boeken voor scherpste gage

Het is keihard inhaken, meedeinen en meelopen in de polonaise op de muziek van Zangeres Zonder Naam of the Dutch Boys. Het oude geluid komt weer tot leven met het echte geluid van het Hammond orgel.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Paloma`s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties