0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Daylight Superband

Biografie Daylight Superband

Deze professionele band staat garant voor een optreden met swingende muziek. Daylight is geen band die voornamelijk de nieuwste hits uit de top 40 speelt maar de nadruk ligt altijd op de nummers die het goed doen op een feest.

Juiste repertoirekeuze

De grootste hits van de afgelopen decennia komen voorbij. Daylight Superband speelt door de juiste repertoirekeuze goed in op de sfeer van het feest. De sets staan dan ook nooit van tevoren vast. Het belangrijkste is dat het publiek het naar zijn zin heeft en daar weet Daylight keer op keer weer in te slagen!

De Daylight Superband boek je tegen de scherpste prijs

De band bestaat uit zes personen waaronder een zanger en een zangeres zodat een breed repertoire gespeeld kan worden. Tevens is uitbreiding met een drie mans blazerssectie mogelijk.

Gerelateerde bands op Burolivemuziek.nl

Boston Tea Party
De Heeren van Aemstel
Jetset Live
Stageline
Young Beethoven

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Daylight Superband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties