0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Broadway

Biografie Broadway

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en theater en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway de Band. Ze staan inmiddels al 15 jaar op het podium en zijn een van de meest professionele top-40 coverbands die je kunt vinden. Hiervoor hebben ze dan ook de prijs voor beste pro-cover-top 40 band van Nederland in de wacht mogen slepen.

Hoog muzikaal caliber

Dit is de ideale invulling voor uw event, de coverband wil namelijk overal en alle soorten muziek spelen. Of het nu gaat om een grote feesttent of een mooie bruiloft, waar beter dan deze te houden dan op broadway? De band is een combinatie van enthousiaste en ervaren leden van hoog muzikaal caliber, namelijk 6 top musici en nog een aantal harde werkers achter de schermen zorgen samen voor een verrassende show.

Nieuwe show

Broadway is een altijd vernieuwende band en laat dit ook nu weer zien. In december 2014 is onze nieuwe show gelanceerd, met nieuwe podiumdelen, een nieuwe lichtshow en nog meer klasse en glamour! Dus komt dat zien!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Broadway boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties