0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Broadway

Biografie Broadway

Broadway is een allround coverband met glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. De band staat al ruim 25 jaar op de Nederlandse podia en staat hoog in de top van de Nederlandse coverbands.

Band boeken of inhuren

De band zorgt met veel enthousiasme voor een passende show. Of het nu voor een bruiloft, bedrijfsfeest of een feesttent is. Ze doen het gewoon allemaal en super professioneel

Boek een band voor jouw feest

Met een breed repertoire van actuele top 40 hits, de klassiekers van vroeger en de topplaten van de laatste decennia breekt Broadway ieder feest af. Stilstaan is geen optie.

Broadway boeken voor scherpste gage

Het is prettig samenwerken met deze band en haar professionele crew. Van pro technici tot de enthousiaste professionele muzikanten. Er word gezorgd voor top entertainment en een professionele show op het podium.

Livemuziek boeken bij Burolivemuziek.nl

De band is een combinatie van enthousiaste en ervaren leden van hoog muzikaal caliber, namelijk 6 top musici en nog een aantal harde werkers achter de schermen zorgen samen voor een verrassende show.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Broadway boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties