0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Memphis Maniacs

Biografie Memphis Maniacs

Tot ver buiten onze grenzen beroemd en berucht.
Knallers van hits uit zéér diverse genres worden door en over elkaar heen gegooid, onvervalste ambacht waarbij geen draaitafel aan te pas komt. Deze vijf begenadigde performers gieten hun manische mash-ups in één adembenemende show.

coverband boeken of inhuren

Memphis Maniacs voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlMemphis Maniacs is een solide garantie voor een massaal feestende festivalweide. In 2015 dendert de Maniacs locomotief het jaar in met een volledig nieuwe festivalshow waarbij de grenzen tussen genres, waanzin, vermaak en virtuositeit bruut om zeep worden geholpen.  

Al tijdens Noorderslag 2011 zetten de Maniacs de zaal ondersteboven, die showcase luidt de landelijke doorbraak in. De daaropvolgende jaren overtuigt het collectief door talloze festivals aan gort te spelen (o.a. Paaspop, Dance Valley, Dauwpop, Indian Summer, Oerol, Parkpop, Solar, Concert at Sea, Valtifest).

top band inhuren

Na uitverkochte clubtours in 2011 en 2012 besluit de band dat het tijd is voor een grootse Mash-Up Invasion. In het najaar van 2013 vindt deze plaats in het Eindhovense Klokgebouw, waar duizenden mensen getuige zijn van het avondvullende spektakel met diverse special guests.

Memphis Maniacs boeken voor scherpste gage

Ook in 2014 bewezen de Maniacs dat ze zich blijven ontwikkelen.
Als festival headliner gooiden ze hoge ogen, onder meer als afsluiter van de Zwarte Cross mainstage met meer dan 30.000 toeschouwers.

Begin 2015 dook de band met nieuw materiaal op zak opnieuw de uitverkochte clubs in en dit festivalseizoen rent Memphis Maniacs met een imponerende nieuwe festivalshow de bühnes op in binnen- en met name ook buitenland.

Memphis Maniacs inhuren op jouw feest

De beste festivalband van Nederland.Leon Verdonschot

Een volvette over the top presentatie, strak en overtuigend uitgevoerde live mash-ups van dansvloervullers, alsof de Alpha [Lowlands] dj’s samen met 2manydjs hun platenspelers hebben weggedaan en het voortaan live brengen. Zeer feestelijk en vermakelijk.”  LiveXS

 Kun je binnen drie minuten fan van een band worden? Ja, dat kan. Memphis Maniacs live. Meest vernieuwende podiumact die ik in jaren heb gezien. Entertainment in het kwadraat. En retestrak.” Raymond van de Klundert (KLUUN)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Memphis Maniacs boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties