0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tante Joke Karaoke Band

Biografie Tante Joke Karaoke Band

De Tante Joke Karaoke Band geeft een show onder het motto ‘jij zingt en wij spelen’.

coverband boeken

Het grootste live karaoke spektakel van het hele land, dat inmiddels al duizenden luidkeels heeft laten meezingen! Volle theaters en uitzinnige menigte op (bedrijfs)events en feesten.

Artiesten boek je simpel online

Het publiek klimt zelf op het podium en brult vervolgens mee met The Eye Of The Tiger, I Love Rock ’n Roll en andere classics.
De band zorgt steevast voor een uitzinnig feest!

Tante Joke Karaoke Band boeken voor scherpste gage

Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen, de band en DJ’s zorgen voor een knotsgekke nacht. Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan en jij bent voor even de leadzanger van je eigen band. Jij zingt, wij spelen!

Band voor feesten boeken of inhuren

Karaoke 2.0 en dat alles live en super interactief.

Tante Joke Karaoke Band is een uniek avondvullend concept. Soms doen de heren van Streetlab mee maar is geen garantie ivm hun drukke tv schema.

fotocredits: Jantine Albers

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tante Joke Karaoke Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties