0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Blind DATE

Biografie Blind DATE

Allround coverband Blind DATE is een supergezellige club muzikanten met als thuisbasis het Land van Maas en Waal.

Kwaliteit en gezelligheid

Ze treden al jaren samen op wat ook goed te horen en te zien is op het podium. Een team waar de kwaliteit, gezelligheid en spontaniteit van afspat. Dat is ook het doel. Een avond brengen met goede muziek (van hedendaagse top 40 tot de stevige rock klassiekers) waar iedereen bij uit zijn dak gaat!

De tent moet op zijn kop!

Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind DATE. Geen vaste setlijsten maar inspelen op de zaal. De tent moet op zijn kop!

Blind DATE boek je tegen de scherpste prijs

Van een intiem privé feest tot een grote feesttent:

Gerelateerde bands op Burolivemuziek.nl:

Diep Triest
Dirty Daddies
Freeway
Holland Showband

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Blind DATE boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties