0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Staal Met Glazen

Biografie Staal Met Glazen

Staal Met Glazen is een energieke live act waar het plezier van de 9 koppige vriendengroep/muzikanten vanaf straalt. Het podium barst dan ook bijna uit zijn voegen en de overdosis aan enthousiasme is dan ook niet van de lucht.

Coverband boeken of inhuren

Deze 9 vrienden op het podium zorgen voor een avond die je niet snel meer vergeet. Een tikkeltje gestoorde leadzanger die als een tornado over het podium raast. Een pittige snarenclub, 4 bewegelijke blazers en een drum en bas die zijn weerga niet kent.

Band boek je simpel online

De mannen brengen op zeer verrassende en originele wijze covers van Nederlandse pop, ska, folk en feestmuziek. Stilstaan is allang geen optie meer bij het zien van deze feestband. 

Staal Met Glazen boeken voor scherpste gage

De band is zeer geschikt voor festivals, studentenfeesten en poppodia. Maar voor een kroeg, feesttent of dorpsfeest draaien ze hun hand ook niet voor om.

Fotocredits: Claudia Angenent

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Staal Met Glazen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties