0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
KABAAL

Biografie Kabaal

De Bathmense band Kabaal behoeft in het oosten des lands natuurlijk al lang geen introductie meer. Er is haast geen uithoek te bedenken waar het publiek nog geen kennis heeft kunnen maken met deze veelgevraagde band van allure.

Coverband boeken of inhuren

In de jaren ´80 begonnen als schooljongens die vooral veel lawaai produceerden (vandaar de bandnaam). Deze band heeft door de jaren heen een onverwoestbaar imago op weten te bouwen door continue te blijven investeren in de kwaliteit van de muziek, het geluid & licht en de show, maar bovenal door de ervaring die de muzikanten in de vele vele optredens in kroegen en feesttenten in de afgelopen decennia.

Boek een band

Het repertoire kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Heze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken.
Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils.

Kabaal boeken voor scherpste gage

Heeft vele malen in het voorprogramma gestaan van gerenommeerde bands als Bløf, De Dijk, Golden Earring, Normaal, Rowwen Héze, Jovink, The Sweet (en zelfs De Kast en Clouseau toen die nog populair waren);

In het afgelopen jaar heeft de band onder andere het podium gedeeld met populaire Nederlandse artiesten als Jan Smit, Nick en Simon, Thomas Berge, Arne Jansen en Dennie Christian, hetgeen tot prachtige sfeervolle optredens in het oosten van Nederland heeft geleid.

Het mag ook gezegd worden dat Kabaal een bijzondere band heeft met de bekende Achterhoekse coryfeeën; met regelmaat waren er leden van Normaal, Jovink en Boh Foi Toch als gastmuzikant bij Kabaal op de bühne te vinden.

Het jubileumjaar was één van de vele hoogtepunten uit de Kabaal-geschiedenis. Naast de viering van het 25-jarig bestaan van de band was het doel om de gekomen bezoekers nuchter te ontvangen en in gepaste dronkenschap weer naar huis te sturen. De enthousiaste zanger van Kabaal, Gerti v/d Mey, is voornemens ook in 2011 van ieder optreden een mooi feestje te willen maken. `We gaan knallen, dus zorg dat je ook dit jaar weer van de partij bent´.

Kabaal line up

Gerti van der Meij: zang, gitaar
Wim van der Meij: drums, zang
Arjan Koldenhof: leadgitaar, zang
Ernst Bolger: basgitaar
Arnold Nijland: Keyboards, accordeon

Voor organisatoren

Kabaal kan een  avondvullend programma brengen. Naast de show die kabaal brengt (doorgaans 2×45 minuten en 1×60 minuten of anders op verzoek) kan Kabaal ook in combinatie met een DJ of met een voorprogramma worden geboekt.

Een andere mogelijkheid waar regelmatig voor gekozen wordt is een aanvullende pauze-act bij te boeken zoals een smartlappenprogramma of een zanger van schlagers of het levenslied – alles is mogelijk, raadpleeg het management voor ideeën voor uw feest.

Kabaal brengt zijn eigen geluids- en lichtinstallatie mee, die worden bediend door een eigen vakbekwame roadcrew. Of er in een klein café of in een
grote feesttent gespeeld moet worden, Kabaal komt met haar apparatuur in een eigen vrachtwagen en hoeft derhalve geen externe geluids/lichtbedrijven of
mensen in te huren. Hierdoor is er een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding, gunstig voor U dames/heren organisatoren…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je KABAAL boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties