0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Coffeecats

Biografie The Coffeecats

The Coffeecats zijn Ian Nijland (zang), Larissa Perik (zang), Martin Scholten (bas), Hugo Koetsveld (drums) Vince Breed (gitaar) en Boudewijn Boom (gitaar). Een jonge allround coverband met een geweldige energie.

Coverband boeken of inhuren

De bandleden komen allemaal uit het oosten van het land en hebben de energie voor 10 om er op ieder feest helemaal voor te gaan. Zes tot het bot gemotiveerde bandleden met een frisse uitstraling.

Boek een band

De band speelt rock/popcovers. Doordat het een jonge en frisse band is straalt het enthousiasme er vanaf, en dat is wel zo prettig op een feest(je). Ze gaan er vol gas voor en het doel om het publiek een top-avond te bezorgen wordt dan ook keer op keer bereikt.

The Coffeecats boeken voor scherpste gage

De energie spat van het podium en is zeer aanstekelijk. De band pakt je in en laat je genieten van ultieme hits, van een lekker potje rocken tot gezellig meezingen met de bekendere nummers. Band is geschikt voor een rockende bruiloft of een spetterende feesttent/feestplein.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Coffeecats boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties