0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bells of Youth

Biografie Bells of Youth

De band Bells of Youth bestaat uit vijf dames:  Leonie Bos vocals & akoestische gitaar, Marcia Savelkoul vocals,& synthesizer en percussie, Hellen Vissers vocals & drums en piano, Estelle Stijkel backing vocals, gitaar en Lisa Moree vocals & bas en percussie.

Boeken Indiepop band

Deze vijf hippe muzikale indie poppers zingen, begeleid door meerdere instrumenten, prachtige nummers. Hoe noemen we het? Electrofolk… of ook wel Indie pop!  Tijdens het optreden van de band, begin je spontaan te dromen over de mooiste en belangrijkste momenten van je eigen leven, je zult meteen een glimlach op je gezicht krijgen.

Debuutalbum ‘BOY’

Ze maken meerstemmige indie popsongs met een beetje retro pit! In januari 2014 werd Bells of Youth door muziektijdschrift OOR uitgeroepen als één van de beloftes voor 2014/2015. Op 24 maart 2015 verschijnt hun debuutalbum ‘BOY’.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bells of Youth boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties