0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
High5

Biografie High5

High5 is de band die precies de juiste sfeer weet te raken! Wij brengen uw bedrijfsfeest of bruiloft tot leven en maken er een onvergetelijk moment van. Een feest moet bruisen!

Coverbands en feestbands boeken of inhuren

Met een repertoire van hits uit de jaren 70 tot nu garanderen wij 100% dansbaarheid en geen moment van verveling. Het repertoire stellen we naar uw wensen samen en verzoekjes studeren we speciaal voor u in!

High5 boeken voor scherpste gage

Dé band die speelt om van uw feest een klinkend succes te maken! Een professionele coverband met een breed repertoire voor verschillende gelegenheden Altijd even enthousiast en helemaal live!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je High5 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties