0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Daltons

Biografie De Daltons

Per 1 januari 2021 stopt deze band met optredens. Vind hier meer coverbands.

Showband De Daltons is een crimineel goede band. Het zou eigenlijk verboden moeten worden. Bij deze coverband straalt het plezier en de energie van de band af. Dat zie je en dat merk je.

Coverband en bruiloftband boeken of inhuren

De band heeft een goede mix van plezier, kwaliteit, show element en interactie. Deze laatste is dan ook veelvuldig aanwezig. Door de afwisseling van de muziek en de interactie met het publiek is iedere show een daverend succes.

band boek je simpel online

Het repertoire is zeer breed en varieert van de old time favorites tot de nieuwste klappers van hits. Van dampende rock, gezellige meezingers, de beste top 40 hits tot zelfs lekker stampen op de happy hardcore klassiekertjes.

De Daltons boeken voor scherpste gage

De band is dan ook zeer geschikt voor een spetterende bruiloft, een knallende feesttent of gezellig bedrijfsfeest. Waar het feest moet zijn, daar komt deze allround coverband graag.

eind 2020 stopt deze band met optreden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Daltons boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties