0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Fellas

Biografie The Fellas

The Fellas zijn Wouter Stevens, William Finta en Rik Verlinden en zij spelen een grote diversiteit aan muziek. Kleine setting maar zeker niet klein van daden.

Allround coverband

The Fellas is een band met een grote diversiteit aan hits uit de muziekgeschiedenis. Echt alle soorten muziek die u een geweldig feest bezorgen, is wat deze band u te bieden heeft.

verzoekjes geen probleem!

Naast de kleine setting van 3 personen kan er desgewenst ook een XXL versie worden geboekt met meerdere muzikanten, maar veelal zijn deze 3 heren meer dan voldoende en spelen zij het dak eraf.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Fellas boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties