0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Knallermann

Biografie Knallermann

Met Knallermann boek je een feestsensatie uit Limburg. Deze band is zeer ervaren in de (Limburgse)carnavalsmuziek en bestaat uit 11 knotsgekke feestmuzikanten die garant staan voor een avondje carnaval knallen op zn Limburgs.

Limburgse carnavalsband boeken of inhuren

In een spetterende live show met de beste Limburgse carnavalskneiters, beukende feestnummers en gillende ballermann hits waaronder oktoberfest- en schlagerhits. Dit word afgewisseld met gezelligste en grootste hits uit de 90’s en 00’s.

Boek een coverband

Maar ook de bekendste discoknallers zal de band ten gehore brengen. Een super uitgebreid repertoire met verve gespeeld door 11 top muzikanten waaronder een 5 koppige blazerssectie.

Knallermann boeken voor scherpste gage

De band heeft de afgelopen jaren vele live artiesten begeleidt tijdens carnaval en kan met het uitgebreide repertoire alle kanten op en vele Limburgse toppers begeleiden en uiteraard ook zelf in hun eigen repertoire verwerken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Knallermann boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties