0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stemmingsorkest Unique

Biografie Stemmingsorkest Unique

Stemmingsorkest Unique bestaat uit Jan en Hendrik met in het stralende middelpunt zangeres Ria. Een allround dans- en stemmingsorkest uit de provincie Groningen maar zo langzamerhand spelend in alle provincies en met name de Noordelijke.

Allround band boeken

Dit unieke stemmingsorkest heeft een geweldig avondvullend repertoire voor zowel jong als oud en weet zelfs door hun enthousiaste manier van spelen en stemming maken ook diegene naar de dansvloer te trekken die er eigenlijk geen zin in hadden om te dansen.

Band voor bruiloft en feesten

Dit zeer ervaren trio zitten al heel wat jaartjes in de muziek. Hindrik speelt sinds 1985 in een band en zijn allereerste optreden was in een plaatselijke kroeg. Ging later op accordeon les en speelt sindsdien in diverse dansorkesten.

Ervaren muzikanten en zangeres

Zangeres Ria kwam als 14 jarig meisje live op radio Noord en vele talentenjachten werden gewonnen. Deed veel ervaring op in de schlagers en country muziek, zong een duet met Vader Abraham en deed tv opnames voor Tros Pallet en call tv.

band boeken voor feesten

Drummer Jan heeft in vele bandjes gespeeld en muziek speelt al vanaf zijn 16e een grote rol in zijn leven.
Na een periode van rust werd hij benaderd om drummer te worden van het stemmingsduo Unique en hier antwoorde hij volmondig Ja op.

Unique is multi inzetbaar en zal haar sets altijd aanpassen aan de doelgroep. Van rustige inloop bij bv een bruiloft waarna het iedere set steeds meer richting de uitbundige stemming gaat.

Stemmingsorkest Unique boeken voor scherp gage

Alles word door Unique live gespeeld en ingespeeld op de muzikale wensen. De band beschikt over een representatieve set geluid tot ruim 500 personen en een mooie basic lichtshow met LED parren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stemmingsorkest Unique boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties