0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Big Nick

Biografie Big Nick

Sinds juni 2010 heeft de band Big Nick haar oorspronkelijke frontman Sjef weer terug in haar gelederen. Vanaf 1995 was Sjef beeldbepalend voor de band. Met zijn aanstekelijke humor en enorme gedrevenheid wist hij van ieder optreden tot een prachtig succes te maken.

Zeer ervaren

En sinds die tijd gaat het hard met de band. De combinatie “op het front van de band” met de charmante, goed ogende zangeres Ann en zanger/entertainer Sjef blijkt een geweldig succes te zijn.

Improvisatie en interactie

Het maakt de band niets meer uit hoeveel mensen er zijn voor een optreden. Ieder optreden weer weet de band alle aanwezigen compleet uit zijn / haar dak te laten gaan. Een enorm improvisatie vermogen en ontzettend veel interactie met het publiek dat is Big Nick!

Leidende Rol in het covercircuit

Met meer dan 100 optredens per jaar bewijst de band bijna dagelijks een band te zijn die overal gewild is. Big Nick heeft een leidende rol in het covercircuit.Van de drukke feesttent tot het meest intieme besloten bruiloftsfeest.

Big Nick boek je tegen de scherpste prijs

Big Nick is dé ideale band voor alle kermissen, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften. Zij bewijzen iedere keer weer het gelijk van de opdrachtgever dat een optreden ook een echt feest moet worden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Big Nick boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties