0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Grand Affair

Biografie The Grand Affair

Trek je dansschoenen uit de kast, poets ze op en trek je nette pak aan (en heren, niet die fedora vergeten). Welcome to the Grand Affair! Deze roaring twenties coverband neemt je mee naar de tijd dat muziek nog met instrumenten gemaakt werd, laat je betoveren door een charmante dame met een echte twenties look als ze ‘Diamonds are a girls best friend’ voor je zingt!

Swingen in een Chicago pianobar

Als je kiest voor The Grand affair dan kies je voor swingen met schwung, drankjes, diamanten, jurken, en intieme stijl. En dat alles in een nagebootste Chicago twenties pianobar op locatie! Ben jij klaar om de Charleston te dansen bij deze top show?

De band

Met een gouden stem is Miss Lola Parker het stralende middelpunt van deze avond, ze neemt de rol van gastvrouw en bij gelegenheid ‘femme fatale’ op zich. Achter de bar staat de zingende bartender mister Charles Lindbergh waarbij je een geweldige twenties cocktail kan bestellen om je keel te smeren.
En dan hebben we nog pianist James Mckay en mister William Jennings achter de drums. Met deze opstelling bezet The Grand Affair letterlijk alle hoeken van de dansvloer.

You are cordially invited to:
The Grand Affair voordelig boeken bij burolivemuziek.nl

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Grand Affair boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties