0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sixties Revolution

Biografie Sixties Revolution

Sixties Revolution is een 100% echte 60’s / sixties band die uiteraard alleen maar het allerbeste uit de jaren 60 speelt.  Hits van Simon & Garfunkel, Elvis Presley, The Kinks, Rolling Stones en the Beatles zijn niet weg te denken in de set van deze coverband.

60’s / sixties band boeken of inhuren

Iedereen kent wel wat nummers uit de jaren zestig. Of ze deze tijd nu bewust, of onbewust hebben meegemaakt. Veel van de muziek uit deze tijd zijn erg belangrijk geweest voor de muziek. Er ontstonden nieuwe genres en stijlen.

coverband boeken voor scherp gage

Sixties Revolution brengt de muziek van de jaren 60 weer tot leven met zang en o.a. een originele jaren 60 Philicorda orgel. En uiteraard hebben de bandleden de jaren 60 lijfelijk meegemaakt.

band voor sixties feesten

De muziek word tot leven gebracht door ervaren muzikanten en zelfs de kleding is aangepast aan de stijl van het genre. Sixties Revolution is verrassend en het repertoire zeer uitgebreid.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sixties Revolution boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties