0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Full House

Biografie Full House

Full House is gestopt. Een vergelijkbare band is bv Fuze of Cassette band.

Marieke Rood, Nienke de Waal, Paul den Engelsen, René Leijten, Sander van Andel en Stan Maas zijn Full House. Een allround coverband met muzikaal geweld.

Coverband boeken of inhuren

Het brede repertoire wordt gevormd door de uiteenlopende muzikale achtergrond van deze zes jonge enthousiaste en zeer gedreven bandleden. Zeer geschikt voor bruiloft, bedrijfsfeest of feesttent.

Band boeken voor scherpste gage

Van rock, pop-, en top 40 covers uit de jaren ‘90 tot vlijmscherpe medley’s van hedendaagse meezingers. Full House zorgt voor een weergaloze show en een spectaculair feest.

Full House boeken bij Burolivemuziek.nl

Een ‘rollercoaster ride’ van snerpende gitaren, pittige piano’s, denderende drums en haarzuiver stemgeluid maken dat je maar beter in goeie conditie kan zijn, want het is knallen!

Band boeken of inhuren

De daverende medleys en interactie met jou als publiek maken dat wij niet op het feestje staan, maar dat we samen het feestje zijn.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Full House boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties