0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Lekker Boeijuh Show

Biografie De Lekker Boeijuh Show

De naam doet anders vermoeden maar de mannen van De Lekker Boeijuh Show maken zich er echt niet makkelijk vanaf. Met een jarenlange ervaring bij dé pianobar van NL, de Crazy Piano’s, zit je met Berry Boeijen als pianist wel geramd.

Piano show boeken of inhuren

Naast Berry zit achter de drums Alexander. Als duo al muzikaal zeer sterk maar als trio met bv een zangeres kun je je gasten klaar maken voor een avondje gezelligheid, verzoekjes en uiteraard feest.

Boek een coverband

Deze piano show bestaat uit pianist Berry en drummer Alexander. 2 super ervaren top muzikanten met een grote staat van dienst die ieder feest aan de gang krijgen. Multi inzetbaar voor kermis, personeelsfeest, studentenfeest e.d.

De Lekker Boeijuh Show boeken

Duo, trio of wellicht nog met een saxofonist erbij. Het kan allemaal. Hier vind je nog meer piano shows.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Lekker Boeijuh Show boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties