0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gang is Alles

Biografie Gang is Alles

In 1994 worden op Ameland plannen gesmeed voor een nieuwe band, Gang is Alles. Deze 4mans formatie bestond toen nog uit Taryadi Boelensen, Daniël Metz, Martijn Boelensen en Heru Metz.

stemmingsorkesten boeken of inhuren

Na wat personele veranderingen in de band en een tijdelijke stop is de band in 2016 weer in volle glorie herstelt en gaat nu verder als 2mans formatie/stemmingsduo.

Solo, duo en trio artiesten

Tijdens een optreden van dit duo komt een groot arsenaal aan feestnummers, Schlagers en Hollandse hits voorbij. Maar er is ook ruimte voor eigen numers waarbij de accordeon natuurlijk centraal staat.

Coverband boeken voor feest en bruiloft

Daniël Metz is de grote kracht achter dit stemmige duo. Daniël speelde tot 2018 in de Mon Amour (bzn tributeband) band en daarnaast is hij een veelgevraagd sessiemuzikant.

Gang is Alles boeken voor scherpste gage

Dit stemmingsorkest is te boeken voor de meest uiteenlopende feesten. Van 1 x 30 minuten tot avondvullend. U zegt het maar. Als het maar feest word.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gang is Alles boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties