0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Showband Feelings

Biografie Showband Feelings

Showband Feelings bestaat  in de basis uit twee zangeressen die muzikaal worden begeleid door de drummer, bassist, gitarist en toetsenist.

coverband boeken of inhuren

In uitbreiding hierop kun je de XL versie boeken waarbij tevens percussionist, alt saxofonist, tenor saxofonist en trompettist onderdeel uitmaakt van de show.

salsaband of allround repertoire

Showband Feelings  is 100% live dus geen bandje dat meeloopt of voorgeprogrammeerde partijen. What you see is what you get!
Het repertoire beslaat een breed spectrum met hits uit het genre van Disco, Top 40, 70’s, 80’s, 90’s tot zelfs Salsa en Merengue.

showband Feelings boeken voor scherpste gage

Het repertoire word op ieder feest individueel aangepast naar volledige wens van de klant.  Of u nu een bruiloft band zoekt voor bruiloft muziek, een coverband voor bedrijfsfeest of een feestband voor een ander soort feest.

bands en artiesten boeken bij burolivemuziek.nl

Van een klein intiem gezelschap tot swingende menigte,  Showband Feelings boeken of inhuren en zij maken er altijd een FEEST van!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Showband Feelings boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties