0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Curls On Fire

Biografie Curls On Fire

Curls on Fire bestaat uit zes gedreven muzikanten uit de Achterhoek die al een dikke decennia op elkaar zijn ingespeeld. Bakken vol ervaring en ongekend enthousiasme zetten ze op elk evenement een geweldige show neer.

Coverband boeken of inhuren

Coverbands blijven met recht populair, want wat is er nu lekkerder dan mee dansen en zingen met jouw favoriete nummers?
COF komt met feestgarantie! Want of het nu een propvolle kermistent, een bruiloft met speciale verzoekjes of een gezellige ouderwetse kroeg is, op ieder feest gaat het publiek uit zijn dak.

Over Curls on Fire

De band bestaan uit een zanger en zangeres, drummer, bassist, toetsenist en gitarist die ook aanvullen met backingvocals voor extra meerstemmigheid en beleving. COF is een van de weinige bands waarbij altijd 100% live instrumentaal wordt gespeeld. Met special acts, verrassende showelementen en een uitgebreid repertoire voor jong en oud onderscheiden zij zich van vele andere bands!

Curls on Fire inhuren of boeken

Na tien jaar staat er een nieuwe zangeres op het podium bij COF. Namelijk: Meike Ubbink, ook wel bekend van The Voice of Holland en een nieuwe bassist. Nu dus een gloednieuwe show die staat als een huis.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Curls On Fire boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie