0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Request Live

Biografie Request Live

Wat is Request Live?

  • Knettergek met een knipoog
  • Het publiek kiest zelf de muziek
  • Spotlight podium midden in de zaal
  • 100% spontaan en interactief

Voor het echte festivalgevoel binnen jouw evenement ben je hier aan het juiste adres. Gezellige gekkigheid, muzikaal plezier en veel verzoeknummers!

Een Live band met méér

Jij bepaalt op verschillende manieren welke nummers er gedraaid worden. Door middel van een spotlight podium midden in de zaal kan je dat ene nummer wat jouw avond compleet maakt aanvragen! Als je niet in de gelegenheid bent het podium op te komen dan kun je via Facebook, Twitter of via de website alsnog een aanvraag doen. Je nummer word dan gespeeld door top artiesten en de avond kan niet meer stuk, maar je moet natuurlijk wel durven aanvragen!

Request Live als non-stop programma

Wilt u graag een non-stop show waarbij er continu wat te beleven is? U kunt er nu ook voor kiezen om met onze interactieve en muzikale DJ die samen met de band ervoor zorgt dat het programma continu doorgaat te boeken. De DJ zal dan ook samen met de band acteren waardoor de muzikale uithoeken kunnen worden opgezocht.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Request Live boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties