0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Party Party Band

Biografie Party Party Band

Van de oude nummers van The Venga Boys naar de happy hardcore van DJ Paul Elstak en dan weer naar een recent nummer als ‘Move Like Jagger’, dat is wat deze te gekke band doet tijdens een optreden.. non-stop! Energie, enthousiasme en een goed geluid zorgen ervoor dat deze show alles tot een knalfeest maakt.

Repertoire

De kans dat je de nummers die voorbij komen niet kent is zo klein dat je wel mee moet feesten, en dat alles op ludieke wijze gebracht door deze zes sping-in-het-veld-jes. Met o.a. nummers van 2 Unlimited,  Will.i.am, Britney Spears, The Venga Boys, Paul Elstak en nummers als ‘Sex on the Beach’, ‘Move Like Jagger’ en ‘The Final Countdown’.

De band

De solide basis van de band is Bas op de bas, Emiel met zijn gitaar en Jan Peter op de drums. Daarbovenop komt de topformatie van Maaike, Chloë en Ruben die het stuk van overenthousiaste dans en zang op zich nemen met meer dan genoeg vocale kwaliteit en visueel spektakel. Zo maakt deze band van elk feest een spetterende party dus, kom maar op met die feesttenten, festivals en podia!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Party Party Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties