0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Boogie Wonderland Discoband

Biografie De Boogie Wonderland Discoband

Met De Boogie Wonderland discoband is het de hele avond op de dansvloer dansen op de grootste en beste hits uit de jaren 70 en 80. Een 9-koppige superband die iedereen omverblaast met de beste hits uit de kleurrijke 70’s en soms een stukje 80’s.

Coverbands boeken of inhuren

Hits van o.a. Earth Wind & Fire, The Spinners, Village People, Kool & The Gang, Diana Ross, Bee Gees, The Trammps, CHIC,  Aretha Franklin, Sister Sledge en vele anderen…! Dansen geblazen!

band met muziek uit de jaren 70 en 80

Bij leadzanger /percussionist Huub Janssen zit de disco en soul in het bloed. Samen met twee beeldschone zangeressen zingen ze alle hits uit het disco tijdperk.
Stevige beats, funky basslines en groovy tunes zijn helemaal in.

De Boogie Wonderland Discoband boeken voor scherpste gage

Krijg je geen genoeg van de Disco Inferno en Boogie Wonderland? Boek dan de complete avond met DJ, groovy host, danseressen en verlichte dansvloer. Het kan nog veel gekker!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Boogie Wonderland Discoband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties