0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
New Amsterdam Orchestra

Biografie New Amsterdam Orchestra

Het New Amsterdam Orchestra  – onder leiding van Stephan Geusebroek – is uniek. Geen enkel orkest in Nederland is in staat om vrijwel alle topartiesten te begeleiden, alle muziekstijlen te beheersen, in elke gewenste bezetting: van 4 tot 100 man.

Bigband boeken of inhuren

Waar de meeste orkesten zich richten op een of meerdere muziekstijlen, richt het New Amsterdam Orchestra zich op ALLE muziekstijlen. Pop,Klassiek, dance, salsa, rock, R&B, soul, jazz, wereldmuziek : elke stijl klinkt alsof dat het enige is wat ze ooit gespeeld hebben. New Amsterdam Orchestra kent daarnaast vele verschillende bezettingen, van 4 tot 100 man. Want ieder concert is anders, elk publiek is anders, elke locatie en ieder budget is anders.

Begeleiden van artiesten

Het orkest is altijd op zoek naar de nieuwste generatie top musici, arrangementen en artiesten. In totaal meer dan 100 nationale gastsolisten staan inmiddels op de begeleidingslijst waaronder Ilse de Lange, Alain Clark, Waylon, Xander de Buisonje en vele anderen.

Boek een band

Maar ook internationale namen als Chaka Khan, Patrick Bruel en  Jocelyn Brown deelden het podium met New Amsterdam Orchestra. Onderscheidend is bovendien dat New Amsterdam Orchestra complete creatieve concepten, programmering, invulling en productie kan verzorgen van concerten, benefietgala’s en corporate events.

The New Amsterdam Orchestra is in 1998 opgericht door multi-instrumentalist, producer, componist en arrangeur Stephan Geusebroek. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om muzikale culturen en stijlen bij elkaar te brengen, stichtte hij een orkest van professionals die net zo flexibel en gedreven waren als Stephan zelf.

Flexibele invulling

New Amsterdam Orchestra burolivemuziek.nlAl snel kwam het orkest onder de aandacht van grote evenementen- en concert bureaus, waar grotere budgeten voorhanden waren. Zodoende kon samenwerking gezocht worden met aansprekende gastsolisten als Candy Dulfer, Dinand Woesthoff, Janine Jansen, Trijntje Oosterhuis, Chaka Khan en nog veel meer. Maar budget is één.

New Amsterdam Orchestra boeken

Creativiteit is een ander verhaal. En dat is precies de onderscheidende waarde van Stephan Geusebroek als muzikaal leider, arrangeur, dirigent en producent. De filosofie achter het orkest : geef je publiek en je opdrachtgevers iets totaal vernieuwends én iets wat ze kennen, maar breng het op een onderscheidende, hoogkwalitatieve, verrassende manier. En die verrassing kan liggen in de samenstelling van het orkest, van een twaalfmans begeleidingsband tot een compleet symfonieorkest.

The New Amsterdam Orchestra heeft op vele, grote toonaangevende podia gestaan : Het Concertgebouw, Carré, Ziggo Dome, Giro 555 Concert op de Amsterdamse Dam ( bijgewoond door 30.000 man en live door meer dan 4 miljoen mensen bekeken ), Because I am a girl- en Girls First Concerten ( meer dan 30.000 bezoekers en 1 miljoen kijkers ), 25-jarig Jubileum koningin Beatrix op het Maliveld en nog veel meer. Maar ook op de kleinere podia voelt New Amsterdam Orchestra zich thuis. Het gaat immers om de kwaliteit. En die is altijd hoog, of het nu gaat om de 4 persoons bezetting of de symfoniebezetting met 100 man.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je New Amsterdam Orchestra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties