0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kleintje Pils

Biografie Kleintje Pils

Deze uit vijftien personen bestaande groep heeft, sinds de oprichting in 1975, in binnen- en buitenland een reputatie opgebouwd die garant staat voor Hollandse kwaliteit.

dweilorkest boeken of inhuren

Door de creatieve en degelijke benadering, maar ook door een grote verscheidenheid in repertoirekeuze, weet Kleintje Pils met veel enthousiasme het publiek voor zich te winnen.

looporkest

Van Verdi tot pop, van jazz tot hoempa, van Strauss tot house, het kan allemaal bij deze veelzijdige feestband.
Dit dweilorkest is in staat op een snelle en doeltreffende wijze in te spelen op situaties ter plaatse van het optreden.

multi inzetbaar en groot repertoire

Vanwege de positieve uitstraling in de sport en de functie als muzikale ambassadeurs, alsmede vertegenwoordigers van Holland Promotie is bandleider Ruud Bakker tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau benoemd en mag Kleintje Pils zich voortaan het ‘Koninklijk onderscheiden Oranje-orkest’ noemen.

Bij koninklijk besluit

Wellicht heeft de band hieraan de uitnodiging te danken voor het bijzondere optreden in de ArenA tijdens de Nationale Feestavond t.g.v. het Koninklijk huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima.

Kleintje Pils boeken voor scherp gage

Kortom, Kleintje Pils is een band van formaat, waarin de muzikanten met heel veel plezier spelen.

Kortom Kleintje Pils is altijd feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kleintje Pils boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties