0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
10 Feet Up

Biografie 10 Feet Up

10 Feet Up is een 10 koppige band die garant staat voor een op en top dansbaar feest!
Op het podium spat het enthousiasme er bij deze vriendengroep telkens weer vanaf, op elk feest en ieder evenement.

allround coverband boeken

De mix van 4 blazers, groovende ritmesectie en meerdere vocalen, zorgt voor gegarandeerd voor herkenbare soul, dansbare discoclassics, funky beats, swingende latin, pop en rock. En dat alles met een eigen 10Feet Up sausje!

swingende band voor feest en evenement

10 Feet Up is ook te boeken voor bruiloften, waarbij de mogelijkheden met u worden besproken want het is natuurlijk jullie feestje waarbij wij ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt!

Band voor bruiloft boeken voor scherpe prijs

Zorg voor een fit gestel, want t wordt zeker swingen geblazen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 10 Feet Up boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties