0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Salsaband AGOGO

Biografie Salsaband AGOGO

Salsaband AGOGO is ‘The real thing’ in optredens, dus authentiek Afrikaans, Braziliaans of Caribisch/Latin. Van 4 persoons ensemble tot 12 koppige dynamische salsa-show.

salsaband en coverband boeken

De salsa optredens vinden hun oorsprong in Cuba en zijn onderdeel van een van de meest opwindende en exotische muziek culturen.
Afhankelijk van het soort optreden is Salsaband AGOGO zeer flexibel.

Latin band

Het repertoire bevat Salsa, Merengue, Son, Cumbia, Chachacha en Bolero en is daardoor geschikt voor vele gelegenheden: bedrijfsfeesten, bruiloften, salsadansavonden, festivals, theaters en (muziek)cafes.

Zomerse artiesten bij Burolivemuziek.nl

Levendige muziek gebracht door ervaren, professionele muzikanten die levendige, zwoel-sensuele bachata afgewisselt met een upbeat salsa, ongecompliceerde merengue, cha cha, jive, rumba of Argentijnse tango.

salsaband AGOGO voor scherp gage boeken of inhuren

De band is zeer flexibel qua grootte en kan variëren van 4 personen tot een dynamische salsa band met 12 personen waarin o.a. een trompet, saxofoon, drum, congo’s, timbales etc voorkomen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Salsaband AGOGO boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties