0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delta Swing Bigband

Biografie Delra Swing Bigband

De Delta Swing Bigband is een écht bigband welk met veel plezier u een afwisselende vette muzikale show voorschotelt. Zij nemen u mee naar alle muzikale uithoeken van de wereld!

Repertoire Delta Swing Bigband

Deze band komt met op-zijn-kop-garantie met een indrukwekkend repertoire met onder andere vette Jazz, Salsa, stijlvolle Latin, sfeervolle Ballads, Braziliaanse Samba’s en de Hi-Lights uit het American Songbook. Zij maken een waar feest van ieder evenement, feest of partij! De zangeres speelt bij deze Bigband een hoofdrol met haar schitterende stem die zich uitstekend lenen voor prachtige ingetogen ballads, maar ook lekkere Pop-Rock nummers. Deze band kan het allemaal!

Bigband inhuren of boeken

Een Bigband huur je in wanneer je zeker wilt weten dat jouw feest of evenement onvergetelijk wordt! De fameuze 20 koppige bigband bestaat ruim twee deccenia en speelt bekende nummers van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé, Count Basie, Sammy Nestico, Quincy Jones en vele andere. De sets kunnen naar voorkeur worden aangepast. De muzikale leiding is in handen van de professionele dirigent en Saxofonist Wim Ninaber.

Om de juiste snaar te raken bij het publiek kunnen de muzikale thema’s worden aangepast aan de wensen van onze opdrachtgevers. Wilt u een spectaculair optreden van een veelzijdig orkest met enthousiaste muzikanten? Neem dan snel contact met ons op!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Delta Swing Bigband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie