0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The B Machine

Biografie The B Machine

Disco, Dance and Soul…and a little bit of Rock and Roll. Zo is de muziek van The B Machine het beste te omschrijven. Deze band heeft ruim 34 jaar ervaring en is een begrip in Muziekland geworden.

Disco, soul en funkband boeken of inhuren

Een rete strakke blazersectie, een basis die staat als een huis en 3 vocalen op de voorgrond die er niet alleen leuk uitzien maar ook nog eens fantastisch kunnen zingen.

bands en artiesten boek je simpel online

Ervaren top muzikanten maken van ieder feest een concert en de bandleden hebben er allemaal stuk voor stuk zichtbaar zin in om de heerlijkste dans klassiekers ten gehore te brengen.

The B Machine boeken voor scherpste gage

Hits uit vervlogen tijden komen voorbij zoals Kool & the Gang, Michael Jackson, Prince en Chic, maar ook zeker de ‘nu al’ klassiekers van Justin Timberlake, Bruno Mars en Daft Punk.

Band voor bedrijfsfeest boeken

Deze 10 mansformatie dendert door NL en soms zelfs daarbuiten. Veelal te vinden op festivals, bedrijfsfeesten en zelfs bruiloften. En altijd vergezeld door een professioneel team van technici.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The B Machine boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties