0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dansman3

Biografie Dansman3

Deze act is gestopt met optreden! Bekijk hier andere akoestische bands. 

Unieke semi-akoestische dance-act. Een beat een accordeon een bass-sax en een hele verzameling smash-hits.  Een act die midden tussen het publiek staat en waarbij stilstaan moeilijk is.

Accordeon Bas saxofoon Drums

Dansman3 boek je voordeilig bij burolivemuziek.nlVanaf nu is dansen altijd en overal mogelijk! Op het strand, in de duinen, op het balkon, op de boot; dag en nacht.

DANSMAN 3 heeft een selectie gemaakt uit de beste dansmuziek van de afgelopen dertig jaar.
De essentie van dansmuziek verpakt in de akoestiek van: Accordeon Bas saxofoon Drums.

Saterdaynight, Disco, House, Funk

Zonder stroom? Geen nood! DANSMAN 3 maakt gebruik van een 12 volts mini-P.A. met authentieke luidsprekerhoorn (Ook wel bekend van wielerrondes en voetbaltoernooien). Hiermee kunnen zij zich gemakkelijk verplaatsen. Het geluidsniveau is per gelegenheid aan te passen: van slaapkamer tot sporthal.

De muziekstijl is in een woord samengevat : Saterdaynight Disco House Funk Drum’n Bass PullBag.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dansman3 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties