0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dr. Groove

Biografie Dr. Groove

Dr. Groove is een soul, funk en discoband uit NH en met de zanger en 2 zangeressen in het stralende middelpunt is dit een funky band die klaar is om ieder feest tot 1 discopaleis om te toveren.

Coverbands boeken of inhuren

Met deze band is het één feest der herkenning en u kent vast nog wel de danceclassics en de discoknallers van weleer. Stilstaan is geen optie en u moet gewoon dansen met deze dampende discoband.

bands voor bruiloft of feest boek je online

De formatie is volledig op maat samen te stellen. Van bescheiden 6 persoonsformatie tot een knallende 8 persoonsband met blazersectie van saxofoon en trompet.

Dr. Groove boeken voor scherpste gage

Een swingende band boeken met de klassiekers uit de jaren 70, 80 tot nu. Van disco inferno naar Sex machine en van Lady Marmelade naar Justin Timberlake.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dr. Groove boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties