0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
De Glasblazers

Biografie de Glasblazers

De Glasblazers is een Fries blaasorkest uit Heerenveen. Het orkest ontleend zijn identiteit aan de combinatie van 13 koperblazers met een unieke sound. De muziek heeft pop- en folk invloeden variërend van meezingers, easy listening tot bigband.

Dweilorkest en looporkest boeken

Ruim 30 jaar geleden als ‘Boerenkapel’ en verzorgen optredens bij feesten en partijen, bedrijfsfeesten en sportevenementen. De Glasblazers hun eigen, unieke sound en muziekstijl ontwikkeld. Dit unieke muzikale concept maakt iets los bij het publiek.

Coverbands en artiesten boeken of inhuren

In Frylân werden De Glasblazers vooral bekend door het spelen van ‘It Frysk Folksliet’ bij SC Heerenveen, de schaatsfeesten in IJstempel Thialf en hun historische optreden tijdensde Elfstedentocht.Ook buiten de provincie bleven De Glasblazers niet onopgemerkt en traden ze op inNoorwegen, Litouwen, Frankrijk, Italië, Duitsland, België en zelfs op Curaçao.

Instrumentaal looporkest

Nationale artiesten en bureaus werken graag samen met het orkest vanwege de unieke sound en de gezellige sfeer. De Vrienden van Amstel live, TROS  muziekfeest, Speelfilm De Kameleon, Guus Meeuwis en Boudewijn de Groot zijn voorbeelden van die samenwerking.

De Glasblazers boeken voor scherpste gage

Daarnaast hebben De Glasblazers 20 jaar lang het muziekfestival Night of the Koemarkt in Heerenveen georganiseerd  maar hebben in 2016 de organisatie overgedragen aan stichting NOTK.

dweilorkesten boeken bij Burolivemuziek

De Glasblazers voelen zich altijd thuis op het ijs maar zijn inmiddels door hun unieke sound uitgegroeid tot volwaardige all-rounders in binnen- en buitenland. Met dank aan het publiek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Glasblazers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie