0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Glasblazers

Biografie de Glasblazers

De Glasblazers is een Fries blaasorkest uit Heerenveen. Het orkest ontleend zijn identiteit aan de combinatie van 13 koperblazers met een unieke sound. De muziek heeft pop- en folk invloeden variërend van meezingers, easy listening tot bigband.

Dweilorkest en looporkest boeken

Ruim 30 jaar geleden als ‘Boerenkapel’ en verzorgen optredens bij feesten en partijen, bedrijfsfeesten en sportevenementen. De Glasblazers hun eigen, unieke sound en muziekstijl ontwikkeld. Dit unieke muzikale concept maakt iets los bij het publiek.

Coverbands en artiesten boeken of inhuren

In Frylân werden De Glasblazers vooral bekend door het spelen van ‘It Frysk Folksliet’ bij SC Heerenveen, de schaatsfeesten in IJstempel Thialf en hun historische optreden tijdensde Elfstedentocht.Ook buiten de provincie bleven De Glasblazers niet onopgemerkt en traden ze op inNoorwegen, Litouwen, Frankrijk, Italië, Duitsland, België en zelfs op Curaçao.

Instrumentaal looporkest

Nationale artiesten en bureaus werken graag samen met het orkest vanwege de unieke sound en de gezellige sfeer. De Vrienden van Amstel live, TROS  muziekfeest, Speelfilm De Kameleon, Guus Meeuwis en Boudewijn de Groot zijn voorbeelden van die samenwerking.

De Glasblazers boeken voor scherpste gage

Daarnaast hebben De Glasblazers 20 jaar lang het muziekfestival Night of the Koemarkt in Heerenveen georganiseerd  maar hebben in 2016 de organisatie overgedragen aan stichting NOTK.

dweilorkesten boeken bij Burolivemuziek

De Glasblazers voelen zich altijd thuis op het ijs maar zijn inmiddels door hun unieke sound uitgegroeid tot volwaardige all-rounders in binnen- en buitenland. Met dank aan het publiek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Glasblazers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties