0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Archie Bunker Band

Biografie Archie Bunker Band

De coverband Archie Bunker Band komt uit Soest en speelt lekkere dansbare covers uit de jaren 80 en 90. Van disco, soul, funk, danceclassics en pop. Als het maar dansbaar is. En swingend gaat het worden met deze band.

Coverband boeken of inhuren

Old time favorite covers van Joe Jackson, Tina Turner, Royce Royce, Dooby Brothers, Chic, Mothers Finest, Shola Ama, Kings of Leon, David Guetta. Maar ook bv bekende nederpophits van De Dijk, The Scene, Hazes, Doe maar en nog vele anderen.

Archie Bunker Band boek je voor scherpste gage

Een funky coverband met de allerbeste danceclassics, soul, disco en nederpop.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Archie Bunker Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties