0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Run4cover
  • Info
  • Repertoire

Biografie Run4Cover

Van Bruiloft tot tentfeest en van verenigingsfeest naar Gala avonden, Run4Cover is een ervaren feestband met 6 gepassioneerde muzikanten die al 15 jaar elk feest tot een succes maken! In 2018 zelfs verkozen tot beste Nederlandse bruiloftband!

Boek een Feestband

Volop feest en non-stop hits vanaf de jaren 50 tot nu. Met feestband Run4Cover neem je een duik op de dansvloer en bevind je je een avond in de tofste medleys, de gekste mash-ups, meezingers, klassiekers, hollandse hits en de lekkerste rock en pop songs!

Coverband boeken of inhuren

Run4Cover bestaat meer dan 15 jaar en heeft een enorme ervaring opgebouwd door op ruim 600 feesten op te treden. Dit in combinatie met een wisselend repertoire van zo’n 150 nummers maakt Run4Cover een geschikte keuze voor ieder feest!

Run4Cover boeken voor de scherpste gage

Run4cover boek je inclusief licht en geluid. Zo zijn zowel zij als jij gegarandeerd van de juiste kwaliteit die je mag verwachten: een professionele show! In de pauze verzorgd deze partyband de pauze muziek die op de sfeer aansluit, dus ook daar heb je geen omkijken naar.

 

O.a. Walk the moon, Queen, Tavares, Depeche mode, Five, Tina Turner, Elvis Prestley, Liquido, Guus Meeuwis, Nederlandse medleys, Engelstalige medleys, Foute 90’s medleys en nog zooooooveel meer! 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Run4cover boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties