0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Willie en de Billies

Biografie Willie en de Billies

Zoek je een echte smartlappen- en Nederlandse klassiekers band dan heb je die nu gevonden.

smartlappen band boeken of inhuren

Willie en de Billies spelen klassiekers uit de vaderlandse Nederlandstalige popgeschiedenis. Van Anneke Grönloh tot Ben Cramer en van André Hazes tot Henk Wijngaard: hun gouden hitsuccessen hoor je bij Willie en de Billies!

band boeken voor het scherpste gage

De carrière van Willie begon in de late jaren zeventig. Na een geweldige reputatie opgebouwd te hebben in het live circuit belandde Willie’s single ‘Waarom kreeg ik van jou een straatverbod’ zelfs op de verzamelelpee ‘Alle dertien te gek, weetjewel…’.

Nederlandse klassiekers

Helaas maakten een gevalletje steunfraude, alle negatieve publiciteit die daaruit voortvloeide en een aantal jaren detentie een voortijdig einde aan een glorieuze zegetocht naar de top van de vaderlandse hitparades. En het werd stil…

band voor smartlappenfestival

Tot 2001! Want Willie is terug! Samen met een nieuwe begeleidingsband, bestaande uit de top van het genre, gaat hij verder waar hij destijds noodgedwongen moest stoppen.

Willie en de Billies boeken of inhuren

Met het beste uit het repertoire van vakbroeders als Jacques Herb, Henk Wijngaard, André Hazes en Ben Cramer is geen podium meer veilig voor Willie en de Billies…

Gezellug!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Willie en de Billies boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties