0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Energy

Biografie Energy

Energy is een coverband vooral bekend in Noord-Nederland en bestaat uit gitarist Ronald Reinders, bassist Titus Steegstra, drummer Rob Ahlers, en zangeres Aafke Zuidersma.
Ze spelen op bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen, en in vele horeca gelegenheden.

Allround repertoire voor ieder feest

Alle bandleden zijn ervaren muzikanten en geschoold aan het conservatorium. Ze beschikken over een breed repertoire met vooral veel vlugge en energieke rocknummers. De grote kracht is dan ook hun veelzijdigheid.

Bruiloft of feest met coverband

Organiseert u een bedrijfsfeest, familiefeest, bruiloft of een ander event? Energy! past zich aan voor elke gelegenheid. Energy! heeft de perfecte bezetting voor uw ideale feestavond. Enthousiasme en energie staan centraal, en het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft!

Energy boeken voor scherp gage

In November 2005 uitgeroepen tot beste Coverband van Friesland, door de “Clash of the Cover Bands”.

Deze band is ook in 3 mans formatie te boeken. The Harmony shaker

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Energy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties