0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bamm Bamm

Biografie Bamm Bamm

Coverband uit Friesland maar die ook daarbuiten een ruime bekendheid heeft. Eerst met zanger Jôn maar nu met een nieuwe TOP zanger. Het repertoire bestaat uit recente hits, meezingers en meestampers, rock, evergreens en disco-/soulmuziek.

Bands boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

De band zorgt ervoor dat iedereen uit zijn/haar dak gaat met dit zeer brede repertoire. Door de ruime muziekkeuze is de band dan ook een graag geziene gast op menig dorpsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of wat voor feest dan ook!

Coverband boeken of inhuren

Coverband Bamm Bamm gaat er tegenaan, maakt een prima show en timmert behoorlijk aan de weg!
De succesvolle optredens bewijzen het bestaansrecht van de band die voor iedereen, van jong tot oud, wat te bieden heeft.

De band bied een passend programma voor ieder feest. Graag het feest openen met een speciaal nummer? Dat kan!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bamm Bamm boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties